Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Subcategorieën

Licht en geluid huren

Toont alle 11 resultaten


Licht en geluid huren in Nijmegen –Partytentverhuur Nijmegen

Bent je op zoek naar licht en geluid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren licht en geluid om meer sfeer aan je feest te kunnen geven. Houd er rekening mee dat je licht en geluid voor een standaard periode van drie dagen huurt. De eerste dag haal je ze op, de tweede dag is voor gebruik en de derde dag breng je ze terug. Mocht je ze voor een langere periode willen huren is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk. Wij raden je aan vooraf na te gaan wat de omvang van het feest is dat je organiseert. Op basis daarvan kan je bepalen hoeveel je er nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig online via onze website.

Mogelijkheden licht en geluid te huur

Op dit moment hebben wij feestverlichting te huur. De feestverlichting zijn is voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Naast de verhuur van feestverlichting, verhuren wij ook geluidsinstallaties om er een succesvol feest van te maken. Van het huren van feestapparatuur tot het huren van tenten, alles is mogelijk! Wij staan garant voor een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Komt er ook een optreden of presentatie? Vergeet dan niet om een podium te huren bij ons. Deze zijn te huur in twee verschillende hoogtes.

Vragen over ons licht en geluid

Heb je vragen over ons licht en geluid of over een van onze andere producten? Wij zijn bereikbaar via zowel de telefoon als mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op en een van onze medewerkers staan je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Nijmegen is jouw partner voor het huren van partytenten in o.a. Beugen, Boxmeer, Cuijk, Elst, Gennep, Grave, Haps, Malden, Mill, Millingen aan de Rijn, Ravestein en Wanroij.

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25