Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Servies huren

Toont alle 34 resultaten


Servies huren in Nijmegen  – partytentverhuur Nijmegen

Ben je op zoek naar servies voor een evenement? Servies verhuur Nijmegen heeft een groot assortiment.  Er is voldoende keus, wil je slechts losse schaaltjes of een complete set aan borden? Het is allemaal mogelijk. De sets zien er hetzelfde uit, wat zorgt voor een gestructureerde uitstraling. Wij raden je aan om na te gaan hoeveel gasten je op het feest verwacht. Op deze manier kun je een goede inschatting maken hoeveel servies je nodig zal hebben. Selecteer vervolgens welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Mogelijkheden servies te huur

Kies uit een van de volgende producten:

Scrol naar boven om de rest van de mogelijkheden te bekijken. Het servies is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Naast de verhuur van servies, verhuren wij ook andere feest materialen om er een succesvol feest van te maken. Van het huren van licht en geluid tot het huren van feestapparatuur, alles is mogelijk! Wij staan garant voor een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Vragen over ons servies

Heb je vragen over ons servies of over een van onze andere producten? Wij zijn bereikbaar via zowel de telefoon als mail en WhatsApp. Neem gerust contact met ons op en een van onze medewerkers staan je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Nijmegen is jouw partner voor het huren van partytenten in o.a. Beugen, Boxmeer, Cuijk, Elst, Gennep, Grave, Haps, Malden, Mill, Millingen aan de Rijn, Ravestein en Wanroij.

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25