Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Hoe vier je jou Sweet Sixteen?

Ben jij bijna jarig en word je 16? Dan hoort daar natuurlijk een sweet sixteen feestje bij! Waar je feest aan moet voldoen en hoe je deze organiseert lees je in onderstaand artikel. Daar geven we je tips en ideeën om je 16e verjaardag onvergetelijk te maken!

Uitnodigingen en locatie

Het succes van een feestje is deels afhankelijk van de uitnodiging. Als deze niet zijn uitgedeeld of tel laat, wordt het erg lastig om volle zalen te trekken. Stuur de uitnodigingen dus op tijd de deur uit (denk aan zo’n 6 weken van tevoren). Uitnodigingen kwamen vroeger per post of werden handmatig gegeven, tegenwoordig kan je ook een Whatsapp bericht rondsturen, een feest aanmaken via Facebook of een e-mail sturen. Vraag om een reactie terug om te kijken wie er komt, wie niet en of men iemand wilt meenemen. De locatie moet makkelijk bereikbaar zijn met de auto en het openbaar vervoer. Zorg ook dat er voldoende parkeergelegenheid is voor scooters of een eventuele ophaalplaats voor de ouders die met de auto zijn.

Decoratie

Om de feestlocatie leuk aan te kleden kan je denken aan slingers, ballonnen, vrolijke feestverlichting en borden of een poster met sweet sixteen met een afgebeelde foto van de jarige. Denk ook aan hoge tafels waar de jeugd lekker aan kan ‘hangen’ en kletsen met elkaar. Daarnaast moet er genoeg zitgelegenheid zijn en ruimte voor een dansvloer. Dit ligt er natuurlijk aan wat voor feest je wilt geven, hoeveel mensen er komen en wat je wilt gaan doen.

Activiteiten

Qua activiteiten kan gedacht worden aan diverse spelletjes zoals twister. Een spel als dit doet het altijd goed omdat het voor hilarische momenten zorgt en het vermakelijk is voor zowel de spelers als de omstanders. Hints is altijd erg leuk omdat dit in groepen gespeeld kan worden en ook het verjaardagsspel (toepasselijk) en 30 seconds zijn leuk. Er kan ook worden gekozen voor een groot feestje waar lekker gedanst word en gekletst met elkaar zonder dat hierbij spellen aan te pas komen.

Eten en drinken

Qua drank is het simpel, geen alcohol onder de 18. Zijn er toch 18 jarige aanwezig, dan moeten ze het zonder drank doen of koop weinig in zodat alleen diegene met een bandje alcohol mogen drinken (zorg dus voor een herkenningsbandje). Diverse hapjes zoals een snackmix, chips, nootjes en zoute pepsels zijn altijd welkom. Wat erg leuk is om uit te delen zijn cupcakes of petit fours op maat, laat een foto van je kind bedrukken met sweet sixteen erbij!

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25