Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Ontketen het Plezier: Spel & Fun Huren bij Partytentverhuur Nijmegen!

Welkom bij Partytentverhuur Nijmegen, waar we geloven dat een feest meer is dan alleen bijeenkomen. Het is een ervaring die herinneringen creëert en lachende gezichten achterlaat. Of je nu een verjaardag, jubileum of bedrijfsevenement plant, wij hebben de ingrediënten voor een buitengewoon feest.

 

Wat Wij Aanbieden:

Bingoset:

Voor een nostalgisch tintje biedt onze bingoset de perfecte oplossing. Completeer je feest met opwinding en vreugde terwijl de nummers vallen en de sfeer zich vult met lachen en plezier. Daarnaast bieden we ook bingokaarten en bingodobbers aan om jouw bingo ervaring compleet te maken.

bingomolen of bingoset

Bierpongset met Bierpongtafel:

Voeg een vleugje competitie toe aan je evenement met onze bierpongset en tafel. Ideaal voor vrienden die van uitdagingen houden, biedt dit spel gegarandeerd plezier en levendige interactie.

 

beerpongtafel

Yard Pong Set:

Voor een relaxte sfeer en buitenplezier is onze Yard Pong Set een must-have. Een informele, opwindende variant op het klassieke bierpongspel, perfect voor een zonnige dag in de achtertuin.

yardpong

Meer dan Spellen:

Bij Partytentverhuur Nijmegen geloven we dat elk aspect van je feest perfect moet zijn. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreide selectie spellen, maar ook tent- en meubelverhuur. Van intieme bijeenkomsten tot grotere evenementen, wij hebben de tenten en meubels die jouw gasten een comfortabele en stijlvolle ervaring bezorgen.

Conclusie:

Partytenverhuur Nijmegen is er trots op dat we niet zomaar een verhuurbedrijf zijn, maar een partner die je helpt bij het creëren van momenten die blijven hangen. Van spannende spellen tot comfortabele tenten en meubels, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een buitengewoon feest. Laat je feest schitteren met Partytentverhuur Nijmegen!

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25