Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Haps- Partytent Huren Haps

Staat er een evenement of feestje op de partyplanning van de inwoners van Haps? Dan zijn wij van Partytentverhuur Nijmegen uw partner als het gaat om kwalitatieve partytenten en toebehoren. Wij begrijpen namelijk dat u niet alles in huis heeft om een partylocatie tot in de puntjes aan te kleden en daarom zijn wij er! We hebben een breed assortiment aan partytenten in verschillende formaten. Zo is er voor elke gelegenheid een geschikte partytent beschikbaar. Daarnaast hebben we ook alles in huis om uw partytent aan te kleden. Dan dan bijvoorbeeld aan het meubilair, apparatuur, muziekinstallaties en nog veel meer!

Mocht u nog vragen hebben over onze feesttenten en toebehoren dan verwijzen wij u graag naar de klantenservice van Partytentverhuur Nijmegen. De medewerkers van de klantenservice bekijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw feest of evenement onvergetelijk te maken!

Partytenverhuur Nijmegen verhuurt ook partytenten in: Beugen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill, Wanroij en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Ambachtsweg 11
6541 DA, Nijmegen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25