Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Benodigdheden bij een feestje of evenement

Voor een feest of evenement zijn een aantal benodigdheden noodzakelijk om de gasten het naar hun zin te maken. Er moet entertainment zijn, genoeg eten en drinken, licht, geluid, zitgelegenheid en noem maar op! Wij, van Partytentverhuur Nijmegen, bieden je alles aan om een feest of evenement compleet te maken. Met onze hulp wordt het jou een stukje makkelijker gemaakt. Wat wij jou allemaal te bieden hebben, lees je in onderstaand artikel!

Partytenten

Heb je genoeg plek in de tuin of wil je zelf een feestlocatie creëren op een open veld? Dat kan natuurlijk allemaal (in overleg met de gemeente)! Met een partytent heb je binnen een mum van tijd een perfecte feestlocatie neergezet. Ideaal voor bijvoorbeeld een trouwerij buiten, een barbecue tot in de late uurtjes of een verjaardagsfeestje. Als je het druk hebt met het regelen van het feest of evenement, dan is de easy up tent zeer geschikt. Deze tent staat binnen enkele minuten op, zo kan je gerust verder gaan met het klaarzetten en inrichten van de tent. Een locatie in de buitenlucht heeft niet altijd een egale ondergrond, hiervoor raden wij een tentvloer aan! Deze vloer egaliseert de ondergrond en geeft het tevens ook een chique uitstraling.

Meubilair

Voor een groot evenement zoals een kamp zijn biertafels erg handig. Hieraan kan men massaal pannenkoeken eten of genieten van een buffet of barbecue. De biertafel is een lange tafel inclusief zitplekken voor zo’n 6 tot 8 man. Daarnaast zijn er ook partytafels te huur, deze zijn ideaal om aan te zitten en eten of om eten en drinken op te presenteren. Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment zie je de diverse, te huren, tafel –en stoelmogelijkheden.

Extra’s

In koudere tijden of wanneer er slecht weer is voorspeld, is een heater erg fijn. Een heater zorgt ervoor dat de feestlocatie een constante aangename temperatuur heeft voor de gasten. Een locatie of partytent heeft natuurlijk sfeer en decoratie nodig, dit kan bereikt worden door diverse feestverlichting op te hangen. Ook muziek kan eigenlijk niet ontbreken bij een geslaagd feest of evenement. Bij ons huur je een professionele geluidsinstallatie waarvan de voetjes van de gasten gegarandeerd van de vloer gaan!

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Nijmegen dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

 

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25