Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Waar kan je een biertafel voor gebruiken?

Een biertafel is een erg handig item waar zowel aan gezeten als gegeten, gedronken en geknutseld kan worden. Een biertafel houdt in dat de tafel en zitplaatsen aan elkaar vast zijn gemaakt. Zo creëer je binnen een mum van tijd zitplekken met een tafel die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Lees in onderstaand artikel waarvoor je een biertafel dan wel allemaal niet kan gebruiken.

 

Biertafel huren Nijmegen

Knutseltafel

De biertafel leent zich uitstekend als knutseltafel voor kinderen. Zij kunnen hier zowel zitten als lekker knutselen. Het makkelijke van de biertafels is dat deze gemakkelijk naast elkaar gezet kunnen worden op gelijke hoogte om zo één of meerdere zeer lange tafels te creëren. Dit is ideaal voor een kinderfeestje of evenement waarbij de kinderen ook vermaakt moeten worden. Aan de knutseltafel kan bijvoorbeeld worden geschilderd, getekend, met kralen worden gewerkt en nog veel meer! Naast knutselen kunnen er natuurlijk ook cup cakes of koekjes versierd worden.

Verenigingsfeestje/Kamp

Bij een feestje met de vereniging of op kamp is het wel zo gezellig om met z’n allen te eten. De biertafels zijn hier goed op hun plek! Alle kampleden kunnen dan gezamenlijk eten in dezelfde ruimte. Ideaal is het natuurlijk om lekker met z’n allen hotdogs of pannenkoeken te eten.

Barbecue tafel

Tijdens een familiedag of personeelsfeestje is het natuurlijk erg gezellig om te barbecueën, mits het weer dit toelaat. Een biertafel of een aantal biertafels op een rij zijn hierbij zeer handig. De sauzen, stokbroden en eventuele smeersels kunnen zo per groep van 8 gedeeld worden. Er is aan een biertafel ongeveer plek voor 8 personen, als er meer ruimte gewenst is houd dan rekening met 6 personen per tafel.

Bierfeest/festival

De biertafels zijn op Duitse bierfeesten niet weg te denken. Ook op festivals is de biertafel een ideale oplossing om mensen een plek om te zitten aan te bieden waarbij zij ook wat kunnen eten of drinken. Een biertafel neemt relatief weinig plek in en biedt juist weer plek aan een redelijke groep mensen.

Kindertafel

Daarnaast kan een biertafel ook nog als kindertafel bieden op bijvoorbeeld een bruiloft of familiefeest. De kinderen kunnen zo gezellig met een clubje aan dezelfde tafel zitten en het gevoel hebben dat zij een speciaal plekje hebben.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een partytent of andere partymaterialen bij Partytentverhuur Nijmegen dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contactgegevens

T. 024-2030214
E. Info@partytentverhuur-nijmegen.nl
Bijsterhuizen 4019 (unit 16)
6604 LW, Wijchen
KvK: 52502457
BTW: NL001763239B25